Sahl Hasheesh

bekijk het aanbod

   Informatie over vakanties in Sahl Hasheesh

   Informatie en activiteiten

   Algemeen

   Aan één van de mooiste baaien van Egypte ligt het nieuwe vakantieresort Sahl Hasheesh, in het Nederlands 'De Groene Vallei.' Op slechts 18 kilometer afstand van Hurghada kunnen hier o.a. golfers, duikers en windsufers hun hart ophalen. De pier nabij de Oude Stad is verbonden met een Gezonken Stad waar duikers Oud-Egyptische architectuur en kunstvoorwerpen kunnen bewonderen.
   Nabij het Abu Hashish eiland zijn prachtige koraalriffen die duikers en snorkelaars van over de hele wereld aantrekken. De Rode Zee bruist van het leven met onder andere dolfijnen en tropische koraalvissen.
   Het strand loopt geleidelijk af en is zeer geschikt voor families met kinderen. Sahl Hasheesh heeft zowel boven als onder water veel te bieden!

   Bekijk op de kaart

   Sahl Hasheesh

   Praktische informatie

   Geldigheid paspoort

   Naar Egypte kun je niet met een id-kaart reizen, enkel met een geldig paspoort. Heb je niet de Nederlandse nationaliteit, dan is het belangrijk om na te vragen of er andere regels van toepassing zijn. Dit vraag je na bij de ambassade van het land waar je heen wilt en de landen waar je doorheen reist.

   Het reizen met de juiste documenten is jouw eigen verantwoordelijkheid. Jiba kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

   Activiteiten

   ExcursiePrijs *
   Citytour Hurghada€ ca. 15
   Introductieduik€ ca. 72
   Snorkelen€ ca. 32
   Dolfijnentrip€ ca. 37
   Jeepsafari € ca. 38
   Citytour Hurghada
   Citytour Hurghada

   Laat u verrassen door de mooiste plekjes van Hurghada!

   Introductieduik
   Introductieduik

   Wil jij zelf ondervinden waarom de Rode Zee nummer 3 van de mooiste zeeën te wereld is? Probeer dan eens een introductieduik onder begeleiding van een professionele divemaster. Je kunt ook ter plaatse terecht voor dagduiken en diverse cursussen. 

   Meer informatie over duiken vindt u onder het tabblad “duiken”.

   Duur: Ochtend en middag
   Groepsgrootte: >20
   Vervoer: Boot
   Inbegrepen: Boottocht, duikmateriaal
   Prijs: € 72,-
    

   Snorkelen
   Snorkelen

   Heerlijk snorkelen, waarbij je één van de mooiste onderwaterwerelden kunt bewonderen! Afhankelijk van welke snorkeltrip je kiest, wordt er 2 of 3 keer gestopt bij een rif om te snorkelen vanaf de boot en 1 keer legt de boot aan bij een eiland om vanaf het strand te snorkelen. Tijdens deze trip zijn de lunch, drankjes en het snorkelmateriaal inclusief.

   Duur: Ochtend en middag
   Groepsgrootte: >20
   Vervoer: Boot
   Inbegrepen: Boottocht, duikmateriaal, lunch en drankjes
   Prijs: € 32,-
    

   Dolfijnentrip
   Dolfijnentrip

   Ga mee op snorkeltrip, op zoek naar Dolfijnen. Vanaf de haven vertrekken we in de ochtend per boot naar een gebied waar veel dolfijnen zwemmen. Als we geluk hebben, staan we oog in oog met wilde dolfijnen. Tijdens deze trip wordt een aantal keer gestopt bij een rif waar je kunt snorkelen en de prachtige Egyptische onderwaterwereld kunt bewonderen. Daarnaast is er voldoende tijd om te genieten op zee. Heb je trek gekregen van de zoektocht naar dolfijnen en het snorkelen dan staat er aan boord een heerlijke lunch voor je klaar.

   Duur: Ochtend en middag
   Groepsgrootte: >20
   Vervoer: Boot
   Inbegrepen: Boottocht, snorkelmateriaal, lunch en drankjes
   Prijs: € 37,-

   Jeepsafari
   Jeepsafari

   Een avontuurlijke reis per Jeep door de woestijn van Egypte. Een ruige tocht met veel zon, zand en avontuur. Tijdens de tocht breng je een bezoek aan een traditioneel Bedoeïenendorp waar je een rondleiding door het dorp krijgt en een spectaculair ritje op een kameel kunt maken. Deze safari vol avontuur is inclusief het diner en de drankjes in het Bedoeïenendorp!

   Duur: Ochtend en middag
   Groepsgrootte: >20
   Vervoer: Jeep
   Inbegrepen: Jeepsafari, bezoek aan bedoeïenendorp, kamelenrit, diner en drankjes
   Prijs: € 38,-
     

   Weer Sahl Hasheesh komende 14 dagen

   De weersverwachting voor Sahl Hasheesh voor vandaag: zonnig, met een maximum temperatuur van ongeveer 39°C en een minimum temperatuur van ongeveer 27°C. De neerslagkans in Sahl Hasheesh is vandaag 0%. Bekijk hieronder het actuele weer in Sahl Hasheesh verzorgd door Weeronline.

   Klimaat Sahl Hasheesh

   Weersverwachting Sahl Hasheesh deze week

   wo
   28-6
   do
   29-6
   vr
   30-6
   za
   1-7
   zo
   2-7
   ma
   3-7
   di
   4-7
   Max39394041424241
   Min28282929292930
   Wind richtingNNNNNNN
   Kracht6664345
   Zonkans85%85%85%85%85%85%85%
   Neerslagkans0%0%0%0%0%0%0%

   Weersverwachting Sahl Hasheesh volgende week

   wo
   5-7
   do
   6-7
   vr
   7-7
   za
   8-7
   zo
   9-7
   ma
   10-7
   di
   11-7
   Max39373738394039
   Min29282727282827
   Wind richtingNNNNNNN
   Kracht5555545
   Zonkans85%85%85%85%85%85%85%
   Neerslagkans0%0%0%0%0%0%0%

   Zoek en boek jouw vakantiein Sahl Hasheesh

   Zoek en boek

   Voor jouw huidige combinatie van criteria hebben wij geen resultaten gevonden. Ons advies is om een of meerdere criteria te verwijderen zodat je weer resultaten kunt zien. (tip: pas je reisgezelschap aan)