Informatie over vakanties in Rhodos

Informatie en activiteiten

Algemeen

Op drie eilanden na het grootste eiland van Griekenland en gemiddeld 300 dagen zon per jaar… Welkom op Rhodos! Het eiland biedt je een ideale combinatie van zon, zee, strand en prachtige cultuur. Ontdek de lange kiezelstranden bij Ixia en Trianda of de fijne zandstranden aan de oostkust, zoals Faliraki. Ben je een echte cultuurliefhebber? Dan mag je een bezoek aan de oude stad van Rhodos, de oude Akropolis van Rhodos of de burcht Monolithos zeker niet missen.

De oude stad van Rhodos is voor iedereen een bezienswaardigheid op zich en zal je echt verbazen. Binnen de oude stadsmuren lijkt het net of je terug in de tijd reist met de grote toegangspoorten, oude ridderstraten, herbergen en het grootmeesterpaleis. ‘s Avonds wordt de oude stad geheel verlicht en heerst er een heel romantische sfeer. Een wandeling door de stad brengt je vaak naar kleine smalle straatjes met authentieke Griekse restaurants en een verrassend uitgebreid nachtleven.

Het “nieuwe” deel van Rhodos-Stad is modern en je vindt er dan ook veel winkels, restaurants en de bekende barstraat met discotheken en zelfs Hollandse bars. Hier vind je ook de mooie ‘Mandraki-haven’. In het hoogseizoen liggen hier verschillende boten, van kleine vissersboten tot grote jachten uit de hele wereld. Een heerlijke plek om een terrasje te pakken!

Naast Rhodos-Stad zijn er nog vele andere plekken die je eigenlijk gezien moet hebben. Bijvoorbeeld de Akropolis van Lindos, de Vlindervallei (Petaloudes), de oude thermen bij Kalithea en antieke steden zoals Filerimos en Kamiros. Dit lijkt veel, maar Rhodos is niet groot en met georganiseerde dagtochten kun je tijdens één of twee weken heel veel zien. Het is natuurlijk nog leuker om zelf een auto te huren om al deze mooie plekjes te ontdekken!

Rhodos is een eiland dat je echt een keer gezien moet hebben en zal een onvergetelijke indruk op je achterlaten.

Rhodos op nr 3. in top 5 Griekse eilanden!
Benieuwd waarom en hoe de volledige top 5 eruit ziet? Lees er hier meer over: www.jiba.nl/top-5-griekse-eilanden 

Bekijk op de kaart

Rhodos

Praktische informatie

Tijdsverschil

1 uur later

Taal

Grieks

Valuta

Euro

Geldigheid paspoort

Je paspoort of identiteitsbewijs dient geldig te zijn tot en met de dag van terugkomst in Nederland. Je hebt geen visum nodig.

Heb je niet de Nederlandse nationaliteit, dan is het belangrijk om na te vragen of er andere regels van toepassing zijn. Dit vraag je na bij de ambassade van het land waar je heen wilt en de landen waar je doorheen reist.

Het reizen met de juiste documenten is jouw eigen verantwoordelijkheid. Jiba kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Vaccinaties

Voor reizen naar Griekenland zijn geen verplichte vaccinaties en er worden voor standaardreizen geen vaccinaties aangeraden.

Eten en drinken

De Grieken staan bekend om hun heerlijke, verse en veelzijdige keuken. Het verschilt erg per regio welke gerechten men het liefst eet maar over het algemeen eet men op de eilanden voornamelijk vis- en in het binnenland vleesgerechten. Men hecht vooral heel veel waarde aan regionale en verse producten. Vanwege de grote hoeveelheid aan groentegerechten en salades is de griekse keuken ook zeer geschikt voor vegetariërs.

Men gaat in Griekenland veel later aan tafel dan in Nederland. Je hoeft dan ook niet raar op te kijken als het pas rond 22.00 uur 's avonds echt druk wordt in de griekse restaurants en taverna's. De taverna is de meest voorkomende eetgelegenheid die je tegen gaat komen. Deze zijn vaak somber ingericht met eenvoudige houten of stalen tafels en stoeltjes bedekt met een simpel plastic tafelkleed. Juist hier is het eten vaak het meest authentiek en volgens lokale recepten bereid. En als je niet kunt kiezen uit het grote aanbod dan raden wij je aan om voor Mezedés te kiezen. Dan worden er meerdere gerechten tegelijkertijd op tafel gezet zodat je van alles iets kunt proeven.

Typisch griekse gerechten zijn bijvoorbeeld Tzatziki (scherpe knoflooksaus van yoghurt met komkommer), Dolmades (gevulde wijnbladeren), Keftedes (gehaktballetjes), Mousaka (ovenschotel met laagjes aardappelen, gehakt, aubergine, kaas en witte saus), Souvlaki (stukjes gegrild kippen-, lams- of varkensvlees aan een spies) en natuurlijk Gyros (stukjes geroosterd en gesneden vlees geserveerd met pitabrood, patat en tzatziki). Als nagerecht kun je bijvoobeeld kiezen uit in honing gedrenkte baklava of yoghurt met walnoten en honing. Verder kent men in Griekenland vele plaatselijke witte- en rode wijnen en enkele traditionele dranken zoals Ouzo (anijslikeur), Retsina (witte harswijn) en natuurlijk de Metaxa (griekse cognac). Overdag drinken de Grieken het liefst een koude koffie (Frappé) en 's avonds en sterke espresso.

Kali óreksi! (Eet smakelijk!)

Geschiedenis

Rhodos komt voor in de Griekse mythologie. Volgens de mythen verdeelde de oppergod Zeus de wereld onder zijn kinderen (de goden), maar vergat hij hierbij een deel aan de zonnegod Helios te geven. Hierop rees het eiland Rhodos op uit de zee, en behoorde vervolgens aan Helios toe.

Volgens de legende heeft op Rhodos één van de zeven wereldwonderen gestaan, "de Kolossos van Rhodos". Dit was een gigantisch beeld van de zonnegod Helios dat wijdbeens boven de ingang van de haven stond. Voor de schepen die eronder door moesten varen moet het echt een overweldigend gezicht geweest zijn. Waar de Kolossos precies gestaan heeft weet men niet maar tegenwoordig markeren twee zuilen de mogelijke locatie met daarop een hert en een hinde (de symbolen van Rhodos).

In de 16e eeuw voor Chr. werd het eiland al bewoond door de Minoïers, die vanuit Knossos op Kreta kwamen. De daarop volgende Griekse tijd was de bloeitijd van het eiland als centrum van de Helleense cultuur. In deze periode werd de huidige hoofdstad gesticht en ook de Kolossos van Rhodos gebouwd. Pas toen Rhodos een deel werd van het Romeinse Rijk en daarna de Byzantijnen, werd de rol van het eiland minder groot. Gedurende de Byzantijnse tijd (330-1204) is het eiland ook meerdere malen geplunderd door piraten en vandalen.

Na de val van Constantinopel komt het eiland in handen van de Venetianen die veel forten bouwen op het eiland. Daarna komen in 1306 de Johanieter Ridders (Kruisridders) aan de macht op het eiland. Zij hebben de oude stad van Rhodos eigenlijk gemaakt tot wat het nu nog is, één grote vesting. De hoge stadsmuren, de ridderstraat met herbergen en het grootmeesterspaleis herinneren hier nog aan en maken Rhodos Stad tot één van de mooiste steden in Griekenland.

Na 1500 valt Rhodos in handen van de Turken die op dat moment ook andere delen van Griekenland bezetten. De turkse bezetting was erg wreed en de eilandbewoners zijn dan ook meerdere malen in opstand gekomen tegen de Turken, helaas zonder succes. In 1912 veroveren de Italianen het eiland waarna het voor lange tijd onder Italiaans bestuur blijft. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is Rhodos na de val van Mussolini ook nog even in handen geweest van de Duitsers. Na de bevrijding wordt het eiland in 1948 eindelijk weer onderdeel van Griekenland.

Cultuur

De Rhodensers hechten veel waarde aan hun veelzijdige historie, tradities en mythe's. Hierbij is familieband de belangrijkste waarbij de ouders voor de kinderen zorgen tot hun dood en vice versa. Een van de oude tradities is natuurlijk het huwelijk. Vroeger moesten de ouders van de bruid zorgen dat er een compleet ingericht huis klaarstond voor hun jonge dochter en haar bruidegom. Je kunt dus wel begrijpen dat Griekse ouders liever vijf zonen hadden dan een handvol dochters. Heb je vragen over tradities of gebruiken in de Griekse cultuur, aarzel dan ook niet om deze met een Griek bespreekbaar te maken. Grieken houden ervan om te vertellen over hun cultuur en zullen deze interesse als positief ervaren.

Volgens de legende heeft op Rhodos één van de zeven wereldwonderen gestaan, "de Kolossos van Rhodos". Dit was een gigantisch beeld van de zonnegod Helios dat wijdbeens boven de ingang van de haven stond. Voor de schepen die eronder moesten varen moet het echt een overweldigend gezicht geweest zijn. Waar de Kolossos precies gestaan heeft weet men niet maar tegenwoordig markeren twee zuilen de mogelijke locatie met daarop een hert en een hinde (de symbolen van Rhodos).

Mocht je een kinderwens hebben die je graag in vervulling wilt laten komen, dan kunt je je wens in vervulling laten gaan door een bezoek te brengen aan het Tsambika klooster. Wel moeten wij erbij zeggen dat het niet makkelijk wordt. Het klooster ligt boven op een berg en de traditie luidt dat je op blote handen en knieën de ruim 300 treden omhoog moet klimmen. Gaat de kinderwens in vervulling en het wordt een jongetje dan noemt men hem Tsambiko, wordt het een meisje dan noemt men haar Tsambika. De naam Tsambiko is dan ook meteen de populairste jongensnaam op het eiland Rhodos. Tot de dag van vandaag kun je nog Griekse vrouwen omhoog zien klimmen. Zelf kun je natuurlijk ook lopend omhoog. In ruil hiervoor krijg je een uniek uitzicht over het binnenland van Rhodos (op een heldere dag kun je zelfs tot aan Rhodos-stad kijken) en een prachtig uitzicht over het mooiste zandstrand van Rhodos, Tsambika-beach.

De Turken hebben lange tijd op het eiland geheerst en invloeden uit die tijd zijn dan ook overal terug te vinden op Rhodos. Vanaf de westkust van Rhodos kun je het schiereiland van Turkije zien liggen. Ook de Italianen hebben een tijd geheerst op het eiland. De invloeden van de Italianen zijn vooral terug te vinden rond de Profitis Illias. Daar vind je oude Italiaanse hotels en een vakantiehuis van Mussolini. De man zelf is echter nooit op Rhodos geweest.

Als je archeologische bezienswaardigheden gaat bezoeken is het handig om een gids bij je te hebben of een informatieboekje. De Griekse geschiedenis is erg interessant en uitgebreid door een verhaal te hebben bij opgravingen of ruinés worden deze nog bewonderswaardiger! Houd er ook rekening mee dat je in kloosters en tempels als vrouw een doek om blote schouders of knieën moet dragen.

Natuur

De natuur op Rhodos is erg veelzijdig. Er zijn bergketens zoals het Profitis Illias met de "Ataviros", de hoogste bergtop van 2.917 meter, maar je vindt er ook laagvlaktes met droogliggende rivieren.

De zee aan de westkust van Rhodos is wilder dan aan de oostkust. Aan de westkust vind je dan ook voornamelijk kiezelstranden en aan de oostkust zandstranden zoals 'Tsambika Beach' dat absoluut één van de mooiste stranden van Rhodos is. Dagelijks worden er boottochten georganisserd vanuit Rhodos-Stad naar de stranden aan de oostkust.

Op de meest zuidelijke punt van eiland ligt het plaatsje Prasonissi met daaraan een schiereiland. De Middelandse zee en de Egeïsche zee komen hier samen. De ene zee komt met kleine golven het strand op en de wildere zee aan de westkust met grote golven. Prasonissi is dan ook een waar paradijs voor surfers. Je kunt met een auto het strand op rijden richting het schiereiland, let wel op dat men daar ook eb en vloed kent!

Een bezoek aan de Acropolis van Lindos ("de parel van Rhodos") mag tijdens je verblijf echt niet ontbreken. Lindos ligt aan de westkust van Rhodos en staat bekend om de prachtige baai, witte huisjes en smalle straatjes. Boven op de berg staat de oude burcht met restanten van de oude tempel. 's Avonds is de Acropolis helemaal verlicht en maakt het dorp tot één van de meest romantische plekken van het eiland. 

Je kunt op verschillende manieren naar Lindos, per auto, scooter of quad maar ook per boot is een hele ervaring. In het hoogseizoen is het erg warm in Lindos en kunnen de tempraturen stijgen naar 40 graden. Boven op de berg staat de oude burcht en de tempel. Een aanrader is dus op in de ochtend naar Lindos te reizen. Ook in de avond is dit zeker een aanrader, heel Lindos wat tegen de acropolis is aangebouwd is verlicht. Kies een gezellig restaurant en geniet van de heerlijke diner met verse vis!

Rhodos heeft ook een vlindervallei (Petaloudes). In de maanden augustus en september komen honderden vlinders van één soort, de Panaxia Quadri-punctaria, naar de deze vallei aan de noordwestkant van het eiland. De beste tijd om de vlindervallei te bezoeken is in de ochtend. De vlinders leven 's nachts en slapen op de dag. In de ochtend gaat de zon door de vallei en gaan de vlinders op zoek naar een nieuwe schuilplaats. De entree is tegen betaling. Ook zonder vlinders is een wandeling door de vallei een aanrader, de natuur is prachtig!

Aan de westkust van Rhodos vind je ook "Epta Piges" (7 bronnen gebied), het is een mooie groen gebied waar je een avontuurlijke wandeling kunt maken. Door het gebied stromen diverse beekjes en er is een oude aggregatie tunnel. De tunnel ligt nu droog en is 180 meter lang. Om je wandeling extra spannend te maken kun je de berg doorsteken door deze donkere tunnel door te lopen. Je komt dan uit bij een turquoise gekleurd meertje.

Vlucht Informatie

Je vliegt met Transavia van Amsterdam naar Rhodos. Deze vlucht duurt ongeveer 3 uur en 30 minuten. Jiba heeft geen eigen reisleiding ter plaatse. De opvang wordt uitgevoerd door de plaatselijke vertegenwoordiging van Jiba of anders. Deze informatie vind je terug op je reisbescheiden.

Vertrekdagen
Je kunt vertrekken op dinsdag, donderdag en zondag.

Vertrek vanaf regionale luchthavens
Op donderdag en zondag kun je ook vertrekken vanaf Eindhoven. Houd er rekening mee dat je met vertrek en/of aankomst vanaf een regionale luchthaven mogelijk op de heen- en/of terugreis een tussenlanding hebt.

De transfer
De transfer is inclusief indien je ook de accommodatie bij Jiba geboekt hebt. De transfer naar Lalyssos en Ixia bedraagt ongeveer 30 minuten, naar Rhodos-Stad ongeveer 45 minuten, naar Kiotari ongeveer 1 uur en 25 minuten, maar Lindos ongeveer 1 uur en 10 minuten en naar Faliraki ongeveer 90 minuten. De tijden zijn afhankelijk van het aantal stops en de volgorde van de route, die aan verandering onderhevig kunnen zijn.

Vluchtschema
In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijg je tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Jiba zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen die nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

E-tickets
Jiba stuurt uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kun je geweigerd worden voor een vlucht.

Voor meer informatie over de vliegreis, zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij je naar de
reisinformatie.

Weer Rhodos komende 14 dagen

De weersverwachting voor Rhodos voor vandaag: regenachtig, met een maximum temperatuur van ongeveer 14°C en een minimum temperatuur van ongeveer 9°C. De neerslagkans in Rhodos is vandaag 81%. Bekijk hieronder het actuele weer in Rhodos verzorgd door Weeronline.

Klimaat Rhodos

Weersverwachting Rhodos deze week

di
20-2
wo
21-2
do
22-2
vr
23-2
za
24-2
zo
25-2
ma
26-2
Max14141616161413
Min1010101111109
Wind richtingZOOOOOZWW
Kracht2332333
Zonkans23%10%31%38%35%31%31%
Neerslagkans85%83%55%31%50%53%55%

Weersverwachting Rhodos volgende week

di
27-2
wo
28-2
do
1-3
vr
2-3
za
3-3
zo
4-3
ma
5-3
Max14151615161617
Min891010101010
Wind richtingWOZOZZWWZW
Kracht3333333
Zonkans41%35%38%36%43%46%43%
Neerslagkans43%36%25%50%48%26%48%

Vergelijk alle bestemmingenin Rhodos

Bestemmingen

Maak hieronder een keuze uit de vakantie bestemmingen in Rhodos. Je kunt ook het overzicht van alle vakantie verblijven in Rhodos zien door naar het volgende tabje 'Zoek en boek' te gaan.

ReistijdVertrekdagen
Rhodos
Afandou
Vlucht
3:30 (Rhodos )
Transfer
0:40
zo, di, do, vr, za Temperatuur33°C1 accommodatie v.a.
€459
p.p.
Faliraki
Vlucht
3:30 (Rhodos )
Transfer
0:25
zo, di, do, vr, za Temperatuur32°C13 accommodaties v.a.
€369
p.p.
Ialyssos
Vlucht
3:30 (Rhodos )
Transfer
0:30
zo, di, do, vr, za Temperatuur32°C9 accommodaties v.a.
€329
p.p.
Ixia
Vlucht
3:30 (Rhodos )
Transfer
0:30
zo, di, do, vr, za Temperatuur32°C9 accommodaties v.a.
€259
p.p.
Kalathos
Vlucht
(Rhodos )
zo, di, do, vr, za Temperatuur33°C1 accommodatie v.a.
€509
p.p.
Kalithea
Vlucht
3:30 (Rhodos )
Transfer
0:35
zo, di, do, vr, za Temperatuur32°C3 accommodaties v.a.
€429
p.p.
Kiotari
Vlucht
3:30 (Rhodos )
Transfer
1:25
zo, di, do, vr, za Temperatuur33°C9 accommodaties v.a.
€504
p.p.
Kolymbia
Vlucht
3:30 (Rhodos )
Transfer
1:15
zo, di, do, vr, za Temperatuur32°C2 accommodaties v.a.
€434
p.p.
Lahania
Vlucht
(Rhodos )
zo, di, do, vr, za Temperatuur33°C1 accommodatie v.a.
€634
p.p.
Lardos
Vlucht
3:30 (Rhodos )
Transfer
1:20
zo, di, do, vr, za Temperatuur32°C2 accommodaties v.a.
€629
p.p.
Lindos
Vlucht
3:30 (Rhodos )
Transfer
1:10
zo, di, do, vr, za Temperatuur32°C4 accommodaties v.a.
€529
p.p.
Rhodos-Stad
Vlucht
3:30 (Rhodos )
Transfer
0:45
zo, di, do, vr, za Temperatuur32°C13 accommodaties v.a.
€239
p.p.

Zoek en boek jouw vakantiein Rhodos

Zoek en boek

Wij hebben de volgende vliegvakantie(s) naar Rhodos voor je gevonden.
Maak hieronder een keuze uit ons gevarieerde aanbod aan hotels, appartementen, bungalows of villa's.

 1. Hotel Sunshine Rhodes -4 sterren
  vanaf €494 8 dagen di 8 mei
  Vertrek: 8 dgn - di 8 mei
  Familiekamer Type C Landzicht
  All inclusive
  Hotel Sunshine Rhodes Reeds bekeken
  Verzorging: All inclusive
  • Populair hotel
  • Nederlandstalige animatie
  • Direct aan het strand
  1. 6,9
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  All inclusive
  Vliegtuig
 2. Hotel Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas -5 sterren
  vanaf €634 8 dagen di 8 mei
  Vertrek: 8 dgn - di 8 mei
  2-persoonskamer zeezicht algemeen
  Logies en ontbijt
  Hotel Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas Reeds bekeken
  Verzorging: Logies en ontbijt
  • Schitterend uitzicht over zee
  • Direct aan het strand
  • Goede service
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  Logies ontbijt
  Vliegtuig
 3. Appartementen Terinikos -3 sterren
  vanaf €369 8 dagen do 28 jun
  Vertrek: 8 dgn - do 28 jun
  2-kamerappartement Type B
  Logies
  App. Terinikos Reeds bekeken
  Verzorging: Logies
  • Ideaal voor rustzoekers
  • Vlakbij winkeltjes en strand
  • Groene omgeving
  1. 8,1
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  Logies
  Vliegtuig
 4. Hotel Rodos Palace -5 sterren
  vanaf €539 8 dagen do 21 jun
  Vertrek: 8 dgn - do 21 jun
  2-persoonskamer zeezicht hoofdgebouw (DBL Hoofdgebouw)
  Halfpension
  Hotel Rodos Palace Reeds bekeken
  Verzorging: Halfpension
  • Gerenoveerde kamers
  • Luxueus hotel
  • Geweldig á-la-carte restaurant
  1. 6,6
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  Halfpension
  Vliegtuig
 5. Hotel Lymberia -3 sterren
  vanaf €419 8 dagen do 31 mei
  Vertrek: 8 dgn - do 31 mei
  2-persoonskamer algemeen
  All inclusive
  Hotel Lymberia Reeds bekeken
  Verzorging: All inclusive
  • Kindvriendelijk
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  1. 7,0
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  All inclusive
  Vliegtuig
 6. Hotel Rodos Palace Garden Suites -5 sterren
  vanaf €469 8 dagen do 31 mei
  Vertrek: 8 dgn - do 31 mei
  suite type A
  Logies en ontbijt
  Hotel Rodos Palace Garden Suites Reeds bekeken
  Verzorging: Logies en ontbijt
  • Luxe hotel dicht bij het strand
  • Comfortabele kamers
  • Vijf zwembaden
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  Logies ontbijt
  Vliegtuig
 7. Hotel Princess Sun -4 sterren
  vanaf €504 8 dagen do 4 okt
  Vertrek: 8 dgn - do 4 okt
  2-persoonskamer voordeeltarief
  All inclusive
  Hotel Princess Sun Reeds bekeken
  Verzorging: All inclusive
  • Veel faciliteiten
  • Kindvriendelijk complex
  • Goede appartementen
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  All inclusive
  Vliegtuig
 8. Hotel Oceanis -4 sterren
  vanaf €529 8 dagen do 11 okt
  Vertrek: 8 dgn - do 11 okt
  2-persoonskamer landzijde
  All inclusive
  Hotel Oceanis Reeds bekeken
  Verzorging: All inclusive
  • Dicht bij het strand
  • Lounge plekken aan het zwembad
  • Ontspannen sfeer
  1. 7,9
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  All inclusive
  Vliegtuig
 9. Hotel Mitsis Alila Exclusive Resort & Spa -5 sterren
  vanaf €714 8 dagen zo 8 apr
  Vertrek: 8 dgn - zo 8 apr
  2-persoonskamer superieur 1-ouder kamer
  Ultra all inclusive
  Hotel Mitsis Alila Exclusive Resort & Spa Reeds bekeken
  Verzorging: [ULTRA ALL INCLUSIVE]
  • Veel thema restaurants
  • Heerlijke wellness
  • Aan het strand
  1. 9,2
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  Ultra All inclusive
  Vliegtuig
 10. Hotel Mitsis Lindos Memories -5 sterren
  vanaf €679 8 dagen di 8 mei
  Vertrek: 8 dgn - di 8 mei
  2-persoonskamer zij zeezicht
  Halfpension
  Hotel Mitsis Lindos Memories Reeds bekeken
  Verzorging: Halfpension
  • Romantische sfeer
  • Taverna aan het strand
  • Adults only
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  Halfpension
  Vliegtuig
21 tot 30 van 67 resultaten
Streek
Reisgezelschap
Thema's
Luchthaven
Autohuur
Afstand strand
Afstand centrum