Informatie over vakanties in Costa Brava

Informatie en activiteiten

Algemeen

Deze “woeste kust” van Spanje grenst in het Noordoosten aan Frankrijk en ten zuiden aan de wereldstad Barcelona. Op nog geen twee uur vliegen van Amsterdam vind je hier een interessante kust met gezellige badplaatsen als Tossa de Mar, Malgrat de Mar, Santa Susanna en Lloret de Mar. De stranden bestaan voornamelijk uit kleine, soms verscholen baaien met steile rotspartijen die veelal alleen per boot te bereiken zijn. De altijd aanwezige “marinade”, een wind van zee, zorgt ervoor dat het ook tijdens het warmste deel van de dag steeds aangenaam blijft. De Costa Brava beschikt over badplaatsen met mooie stranden, vele watersportmogelijkheden en een veelzijdig uitgaansleven. 

Wil je een dagje niet op het strand liggen, dan biedt het achterland van deze mooie kusten u ook zeer veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een excursie maken naar de schitterende stad Barcelona waarbij je onder andere een bezoek brengt aan de Ramblas en Camp Nou, het wereldberoemde stadion van FC Barcelona. Ook kun je een bezoek brengen aan het museum van Dali in Fiqueras of een echt Spaans feest meemaken in een middeleeuws kasteel. De vriendelijke bevolking voelt zich hier in de eerste plaats Catalaan en dan pas Spanjaard. Overal zie je de Catalaanse naast de Spaanse vlag wapperen. De Costa Brava staat garant voor een heerlijke vakantie!

Let op!

Indien je nog geen 18 jaar bent, dien je een ouderverklaring in te leveren bij je accommodatie.

Bekijk op de kaart

Costa Brava

Praktische informatie

Tijdsverschil

Op het vasteland van Spanje is er gedurende het gehele jaar geen tijdsverschil. Ook op de Balearen is er geen tijdverschil. Wanneer je naar de Canarische Eilanden gaat, is het handig om je horloge hier wel op aan te passen. Hier is het namelijk één uur vroeger, in vergelijking met Nederland.

Taal

Spaans

Valuta

Euro

Geldigheid paspoort

Je paspoort/identiteitskaart dient geldig te zijn tot en met de dag van terugkomst in Nederland. Je hebt geen visum nodig.
Heb je niet de Nederlandse nationaliteit, dan is het belangrijk om na te vragen of er andere regels van toepassing zijn. Dit vraag je na bij de ambassade van het land waar je heen wilt en de landen waar je doorheen reist.
Het reizen met de juiste documenten is jouw eigen verantwoordelijkheid. Jiba kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Indien je met een gezelschap reist, waarvan er niemand ouder is dan 18 jaar, dien je in het bezit te zijn van een ouderverklaring. Hier kan bij het hotel/appartement om gevraagd worden.

Vaccinaties

Voor reizen naar Spanje zijn geen verplichte vaccinaties en er worden voor standaardreizen geen vaccinaties aangeraden.

Eten en drinken

De Spaanse keuken is een van de beste keukens ter wereld. Dit komt door de kwaliteit en variatie van de producten die ze gebruiken.
Wat een kenmerk is van de Spaanse keuken is dat ze bij de bereiding van het voedsel plantaardig vet en traditionele olijfolie gebruiken, en voor dierlijk vet reuzel.

De Spanjaarden eten over het algemeen later dan wij, vaak pas rond 20.00 uur. De restaurants zijn meestal al vanaf 18.00 uur geopend; vaak tot middernacht of zelfs nog later.

We kennen allemaal de typisch Spaanse gerechten zoals paella en tapas. Paella is een rijstgerecht met kip en vis. Er gaan verschillende soorten vis in waaronder garnalen en inktvis. Tapas zijn verschillende kleine hapjes. Dit kan vanalles zijn, bijvoorbeeld vis, kaas, worst, olijven of stokbrood met tapenade.

Geschiedenis

Spanje kent zijn oorsprong rond 800.000 v. Chr. Toen al woonden er mensen op het Iberisch schiereiland. Rond 218 v. Chr. kwamen de Romeinen die de toenmalige bevolking, de Caarthagers, veroverden. Het Romeinse rijk viel in de 5e eeuw n. Chr., waarna de Visgoten aan de macht kwamen. Van deze tijd zijn nog vele restanten te vinden in o.a. Zamora. Hier vind je een heropgebouwde Iglesia uit Almendra.

In 711 n. Chr. verloren de Visgoten de macht aan de Moren. Zeven jaren later startten de Christenvorsten het tegenoffensief, dat ook wel La reconquista genoemd wordt. De strijd zou uiteindelijk zeven eeuwen duren. Op 2 januari 1491 kam er een eind aan de macht van de Moren.

Tussen 1504 en 1868 werd Spanje een wereldmacht onder Habsburg (1504-1700) en de Bourbon (1700-1868). Het Spaanse rijk spreidde zich uit over de hele wereld. Begin 19e eeuw woedde er een burgeroorlog, dit kwam doordat Napoleon de Bourbon had afgezet. In die tijd verloor Spanje bijna al haar overzeese koloniën.

In 1931 werd Spanje een Republiek. In 1936 ontstond er door politieke instabiliteit een burgeroorlog die vier jaar zou duren. In die burgeroorlog werd de Republiek omvergeworpen onder leiding van generaal Franco. Generaal Franco bleef aan de macht tot zijn dood in 1975. Na de dood van Franco begon het land op te bloeien door het massatoerisme, wat toen op gang kwam. Juan Carlos I werd de nieuwe koning. Mede door zijn toedoen kwam er in 1978 een democratische grondwet. Uiteindelijk is Spanje in 1982 een democratie geworden.

Cultuur

De Spanjaarden staan bekend om Manana Manana: doe niet vandaag wat je tot morgen uit kunt stellen. Het heeft dus ook absoluut geen zin een spanjaard op te jutten als alles niet zo snel gaat. Vaak bereik je hier zelfs het tegenovergestelde mee en gaat alles in een nog lager tempo.

De Spanjaarden houden bijna allemaal siësta. Tussen 12.00 uur en 16.00 uur rusten zij uit. De meeste winkels zullen dan ook een paar uur sluiten, ook in de toeristencentra.

Verder staat Spanje bekend om het stierenvechten. Binnen en buiten Spanje zijn hier veel tegenstanders van. Toch wordt de "sport" op vele plaatsen in Spanje nog steeds beoefend. Het doel van stierenvechten is dat de matador de stier doodt. Waar Spanje ook bekend om staat is de Flamenco en de Salsa. Deze dansen worden nog steeds fanatiek beoefend. In de toeristenoorden heb je vaak de mogelijkheid om een Flamenco of Salsa show bij te wonen.

Natuur

Qua landschap is Spanje erg veelzijdig. Zo zijn er bijvoorbeeld wintersportgebieden maar ook langgerekte stranden, nationale parken, natuurgebieden en grotten. In het noorden van Spanje zijn voornamelijk loofbossen en in de bergen naaldbossen. Verder is er in het noorden voornamelijk vrij lage begroeiing met onder andere kurkeik, rozemarijn, oleander, heidebrem, Genista en Spartium. In het zuiden tref je meer palmen, agaven en stijfcactussen. In Spanje vind je ook het enige dadelbos van Europa. Dit bos is te vinden in Elche bij Alicante.

Activiteiten

Barcelona fonteinen
Barcelona fonteinen

Deze excursie naar Barcelona bied je de kans om in één dag de beroemdste en mooiste plekjes van deze wereldstad te zien. Als eerste wordt een bezoek gebracht aan de wereldberoemde kathedraal La Sagrada Familia. Deze nog steeds niet voltooide kathedraal is ontworpen door de Spaanse architect Antonio Gaudi. Daarna staat een bezoek aan het immens grote stadion Nou Camp van voetbalclub FC Barcelona op het programma. Je krijgt hier de tijd om het stadion, de tribunes, het museum en de enorme souvenirwinkel te bekijken. Na het voetbalstadion rijdt de bus bergopwaarts naar de Montjuich. In 1992 werden hier de Olympische Spelen gehouden. Vervolgens wordt gestopt bij het uitzichtpunt vanwaar je de hele stad Barcelona kunt bewonderen en fotograferen. Hierna kun je op eigen gelegenheid het centrum van Barcelona ontdekken. Je krijgt de tijd om te gaan winkelen, een terrasje te pakken, over de Ramblas te slenteren of een hapje te eten. De dag wordt afgesloten met de indrukwekkende fonteinenshow op de Montjuich voor het Nationaal Paleis. Een spektakel met veel water, muziek en licht; dit moet je gewoon gezien hebben!

Jeepsafari
Jeepsafari

Wil je graag de binnenlanden en de omgeving van je vakantiebestemming op een avontuurlijke manier verkennen, dan is de jeepsafari echt iets voor jou! Je gaat met echte 4x4 jeeps met open dak een fantastische rit maken van ongeveer 130 kilometer door het binnenland. Je rijdt over bergen en door bossen langs verlaten dorpjes. Je ziet het binnenland op een speciale manier en je komt op plekken waar je anders nooit zult komen. Ook rij je over de hoogste berg van de provincie vanwaar je een prachtig uitzicht heeft over de hele Costa Brava. Tussen de middag zal er gestopt worden bij een restaurant midden in de natuur, waar je van een heerlijke lunch kunt genieten. Aan het einde van de dag kun je nog een duik nemen in een zwembad om al het stof van je af te spoelen. Er is de mogelijkheid om zelf de jeep te besturen.

Binnenlandtocht Rupit
Binnenlandtocht Rupit

Deze excursie geeft je de mogelijkheid om het prachtige binnenland van Catalonië te zien. Nadat iedereen opgehaald is, vertrek je naar Rupit via Hostalets d'en Bas, een klein dorp dat bekend is om haar bloemenbalkons, Santa Coloma de Falners, Amer en Coll de Condreu. In het prachtige middeleeuwse dorp Rupit heb je ongeveer een uur de tijd om door de straatjes te wandelen of om de in deze streek bekende Catalaanse worst fuet te kopen. Na dit bezoek aan Rupit ga je via een mooie route door de bergen naar Santuario del Far, een heilige plaats waar je een kapel kunt bezoeken. Op heldere dagen kun je van hieruit ook de Medas eilanden zien. Je gaat ook bij een priester langs waar je een heerlijke maaltijd aangeboden krijgt. Na deze maaltijd rij je via Olot en Castellfullit de la Roca naar Besalu. Besalu staat bekend om zijn Gotische hangbrug en de Joodse wijk. Hier wordt de laatste stop gemaakt zodat je ook van dit dorp rustig kunt genieten. 

Boottocht Islas Medas
Boottocht Islas Medas

Een prachtige gecombineerde bus/boottocht waarbij je zowel een stukje van het Catalaanse achterland ziet als de eilandengroep Islas Medas, gelegen voor de kust van L'Escala in het noorden van de Costa Brava. Je vertrekt richting L'Escala met de boot de "Nautilus". Dit is een catamaran met beneden de waterspiegel grote ramen zodat je een onvergetelijke blik kunt werpen op het onderwaterleven. Bovendien kun je genieten van het uitzicht op de kust. Je vaart met deze Nautilus naar de Medas-eilanden. De boottocht duurt ongeveer 2,5 uur en als je aankomt bij de Medas-eilanden kun je een heerlijke frisse duik nemen. Behalve deze boottocht zult u een bezoek brengen aan het Middeleeuwse dorpje Pals, waar je een korte stop maakt. Dit plaatsje is op een heuvel gebouwd en staat onder monumentenzorg. Vervolgens keert u per bus weer terug naar je vakantiebestemming. Kortom een hele leuke afwisselende dag!

Beachparty
Beachparty

Een van onze topexcursies is de Beachparty! 's Morgens vertrek je met de boot naar het privéstrandje Porto Pi. De boottocht duurt ongeveer 20 minuten en vaart langs de zogenaamde "miljonairskust" waar je de mooiste huizen tussen de rotsen ziet liggen. Op het strandje zelf staat maar één gebouw, en jawel...dit is de bar! Gedurende de gehele dag zijn er gratis drankjes te verkrijgen en kun je onbeperkt gratis eten. Tevens zijn er diverse watersportactiviteiten zoals de Flying Fish, een watertrampoline, de speed-ride en de banaan. De banaan is groot genoeg voor twaalf personen. Deze banaan wordt achter een speedboot gebonden en... knallen over het water! Deze watersportactiviteiten zijn inclusief en je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Daarnaast worden er allerlei activiteiten op het strand georganiseerd door een animatieteam. Een sangriarace, een bierestafette en ter afsluiting een Mister Beachverkiezing. 's Middags rond 17.00 uur vaar je weer terug. Een geweldige en gezellige dag die je niet snel zult vergeten!    

Marineland
Marineland

Waterpretpark met dolfinarium. In het park zijn dolfijnen-, papegaaien- en zeeleeuwenshows.

Vlucht Informatie

Je vliegt met de Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling of met Transavia van Amsterdam naar Barcelona en vliegt met Transavia van Amsterdam naar Gerona. Deze vlucht duurt ongeveer 2 uur. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door de reisleiding of plaatselijke vertegenwoordiging van Jiba.

Let op!
In Playa d'Aro, Estartit, Palamos en Pals is geen reisleiding aanwezig. De reisleiding van de Costa Brava vangt je op en verwijst je naar de transferbus. In geval van nood kun je het telefoonnummer van de Costa Brava bellen. Dit nummer ontvang je met de welkomstenvelop op de luchthaven.

Vertrekdagen vanaf Amsterdam
Naar Barcelona en Gerona vertrekken op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag met Transavia.
Naar Barcelona op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag met Vueling.
Naar Gerona op zaterdag en zondag met Cityjet.

Vertrek vanaf regionale luchthavens
Dinsdag, donderdag en zaterdag vanaf Eindhoven naar Barcelona.
Donderdag en zaterdag vanaf Rotterdam naar Barcelona.
Dinsdag en zaterdag van Rotterdam naar Gerona.
Zondag vanaf Rotterdam naar Barcelona met Cityjet.
Op dinsdag woensdag, donderdag en zaterdag kun je vertrekken vanaf Brussel met Brussels Airlines naar Barcelona. Houd er rekening mee dat je met vertrek en/of aankomst vanaf regionale luchthavens mogelijk op de heen- en/of terugreis een tussenlanding hebt.

De transfer
De transfer is inclusief indien je ook de accommodatie bij Sunweb geboekt hebt. De transfertijden vanaf Barcelona zijn als volgt:
Calella -  ongeveer 60 minuten
Pineda de Mar - ongeveer 75 minuten
Santa Sussana -  ongeveer 110 minuten
Malgrat de Mar - ongeveer 120 minuten
Blanes - ongeveer 135 minuten
Lloret de Mar - ongeveer 150 minuten
Tossa de Mar - ongeveer 180 minuten

De transfertijden vanaf Gerona zijn als volgt:
Calella -  ongeveer 100 minuten
Pineda de Mar - ongeveer 80 minuten
Santa Sussana -  ongeveer 65 minuten
Malgrat de Mar - ongeveer 80 minuten
Blanes - ongeveer 50 minuten
Lloret de Mar - ongeveer 30 minuten
Tossa de Mar - ongeveer 50 minuten
Platja d'Aro - ongeveer 40 minuten

Het kan voorkomen dat de bus alle plaatsen langs moet, dan wijken deze tijden sterk af. De transfertijden kunnen dan oplopen.Ook door vertraging in het verkeer kunnen de transfertijden flink oplopen. De transferbus rijdt niet altijd in een vaste volgorde de plaatsen af.

Vluchtschema
In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijg je tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Jiba zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen die nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

E-tickets
Jiba stuurt je uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kun je geweigerd worden voor een vlucht.

Voor meer informatie over de vliegreis, zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij je naar de
reisinformatie  op deze site.

Weer Costa Brava komende 14 dagen

De weersverwachting voor Costa Brava voor vandaag: zonnig, met een maximum temperatuur van ongeveer 17°C en een minimum temperatuur van ongeveer 6°C. De neerslagkans in Costa Brava is vandaag 11%. Bekijk hieronder het actuele weer in Costa Brava verzorgd door Weeronline.

Klimaat Costa Brava

Weersverwachting Costa Brava deze week

di
23-1
wo
24-1
do
25-1
vr
26-1
za
27-1
zo
28-1
ma
29-1
Max17161412121415
Min6665444
Wind richtingZZZONONOO
Kracht2333332
Zonkans63%58%40%25%41%50%53%
Neerslagkans11%31%40%73%50%30%23%

Weersverwachting Costa Brava volgende week

di
30-1
wo
31-1
do
1-2
vr
2-2
za
3-2
zo
4-2
ma
5-2
Max14131414141313
Min4444423
Wind richtingZOZOOOOOO
Kracht2333333
Zonkans56%43%45%55%53%56%56%
Neerslagkans20%33%43%31%28%21%21%

Vergelijk alle bestemmingenin Costa Brava

Bestemmingen

Maak hieronder een keuze uit de vakantie bestemmingen in Costa Brava. Je kunt ook het overzicht van alle vakantie verblijven in Costa Brava zien door naar het volgende tabje 'Zoek en boek' te gaan.

ReistijdVertrekdagen
Costa Brava
Barcelona
Vlucht
(Barcelona )
zo, ma, di, wo, do, vr, za Temperatuur29°C1 accommodatie v.a.
€179
p.p.
Blanes
Vlucht
2:00 (Barcelona )
Transfer
1:25
zo, ma, di, wo, do, vr, za Temperatuur34°C4 accommodaties v.a.
€199
p.p.
Calella
Vlucht
2:00 (Barcelona )
Transfer
1:35
zo, ma, di, wo, do, vr, za Temperatuur34°C18 accommodaties v.a.
€264
p.p.
Gerona
Vlucht
2:00 (Gerona )
zo, ma, di, wo, do, vr, za Temperatuur29°C1 accommodatie v.a.
€179
p.p.
Lloret de Mar
Vlucht
2:00 (Gerona )
Transfer
1:15
zo, ma, di, wo, do, vr, za Temperatuur34°C19 accommodaties v.a.
€214
p.p.
Malgrat de Mar
Vlucht
2:00 (Barcelona )
Transfer
1:30
zo, ma, di, wo, do, vr, za Temperatuur34°C12 accommodaties v.a.
€229
p.p.
Pineda de Mar
Vlucht
2:00 (Barcelona )
Transfer
1:35
zo, ma, di, wo, do, vr, za Temperatuur34°C10 accommodaties v.a.
€234
p.p.
Platja d'Aro
Vlucht
2:00 (Barcelona )
zo, ma, di, wo, do, vr, za Temperatuur34°C3 accommodaties v.a.
€409
p.p.
Santa Susanna
Vlucht
2:00 (Barcelona )
Transfer
1:30
zo, ma, di, wo, do, vr, za Temperatuur34°C18 accommodaties v.a.
€254
p.p.
Tossa de Mar
Vlucht
(Barcelona )
zo, ma, di, wo, do, vr, za Temperatuur34°C2 accommodaties v.a.
€454
p.p.

Zoek en boek jouw vakantiein Costa Brava

Zoek en boek

Wij hebben de volgende vliegvakantie(s) naar Costa Brava voor je gevonden.
Maak hieronder een keuze uit ons gevarieerde aanbod aan hotels, appartementen, bungalows of villa's.

 1. Appartementen La Masia -4 sterren
  vanaf €199 8 dagen do 17 mei
  Vertrek: 8 dgn - do 17 mei
  2-kamerappartement type A (Type A4)
  Logies
  App. La Masia Reeds bekeken
  Verzorging: Logies
  • In juli/augustus erg populair bij jongeren
  • Twee zwembaden
  • Veel sportmogelijkheden
  1. 7,7
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  Logies
  Vliegtuig
 2. Hotel H-Top Platja Park - inclusief huurauto -4 sterren
  vanaf €409 8 dagen di 16 okt
  Vertrek: 8 dgn - di 16 okt
  2-persoonskamer algemeen
  All inclusive
  Hotel H-Top Platja Park - inclusief huurauto Reeds bekeken
  Verzorging: All inclusive
  • Animatie & mini-club
  • Groot zwembad
  • Strand en centrum op loopafstand
  1. 6,6
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  All inclusive
  Vliegtuig
 3. Appartementen Muntanya Mar -1 sterren
  vanaf €234 8 dagen do 17 mei
  Vertrek: 8 dgn - do 17 mei
  2-kamerappartement type B
  Logies
  App. Muntanya Mar Reeds bekeken
  Verzorging: Logies
  • Circa 150 meter van het zandstrand
  • Dicht bij bushalte
  • Mooi uitzicht over Blanes
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  Logies
  Vliegtuig
 4. Appartementen Sun & Moon (voorheen Xaine Sun) -2 sterren
  vanaf €219 8 dagen do 17 mei
  Vertrek: 8 dgn - do 17 mei
  2-kamerappartement
  Logies
  App. Sun & Moon (voorheen Xaine Sun) Reeds bekeken
  Verzorging: Logies
  • Midden in het centrum
  • Op loopafstand van het strand
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  Logies
  Vliegtuig
 5. Aparthotel Costa Encantada -4 sterren
  vanaf €374 8 dagen di 2 okt
  Vertrek: 8 dgn - di 2 okt
  studio
  Logies
  Aparthotel Costa Encantada Reeds bekeken
  Verzorging: Logies
  • Prachtig zwembad
  • Ruim opgezet
  • All inclusive mogelijk
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  Logies
  Vliegtuig
 6. Hotel Mercury -4 sterren
  vanaf €364 8 dagen di 2 okt
  Vertrek: 8 dgn - di 2 okt
  2-persoonskamer algemeen
  Volpension
  Hotel Mercury Reeds bekeken
  Verzorging: Volpension
  • Centraal gelegen
  • Ideaal voor gezinnen
  1. 6,2
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  Volpension
  Vliegtuig
 7. Hotel Luna Club -4 sterren
  vanaf €344 8 dagen di 8 mei
  Vertrek: 8 dgn - di 8 mei
  2-persoonskamer algemeen
  Halfpension
  Hotel Luna Club Reeds bekeken
  Verzorging: Halfpension
  • Yoga, pilates en tai chi lessen
  • Fantastisch buffet met showcooking
  • Uitgebreid ontbijtbuffet met champagne
  1. 7,4
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  Halfpension
  Vliegtuig
 8. Hotel Aquarium -4 sterren
  vanaf €344 8 dagen do 17 mei
  Vertrek: 8 dgn - do 17 mei
  2-persoonskamer algemeen
  Halfpension
  Hotel Aquarium Reeds bekeken
  Verzorging: Halfpension
  • Zwembad voor frisse duik
  • Strand op loopafstand
  • Veel faciliteiten
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  Halfpension
  Vliegtuig
 9. Aqua Hotel Silhouette & Spa -4 sterren
  vanaf €369 8 dagen do 17 mei
  Vertrek: 8 dgn - do 17 mei
  2-persoonskamer algemeen
  Logies en ontbijt
  Aqua Hotel Silhouette & Spa Reeds bekeken
  Verzorging: Logies en ontbijt
  • Adults only 16+
  • 2 zwembaden
  • Elke week markt vlakbij
  1. 8,4
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  Logies ontbijt
  Vliegtuig
 10. Hotel Europa Splash -4 sterren
  vanaf €344 8 dagen do 17 mei
  Vertrek: 8 dgn - do 17 mei
  2-persoonskamer
  Volpension
  Hotel Europa Splash Reeds bekeken
  Verzorging: Volpension
  • Moderne kamers
  • Vlak bij het strand
  • Spetterende splashpool
  Toon meer informatie
  Boek opties:
  Volpension
  Vliegtuig
1 tot 10 van 88 resultaten
Reisgezelschap
Accommodatietype
Autohuur
Afstand strand
Afstand centrum